// Add the new slick-theme.css if you want the default styling ne tür kumar lisansı alınabilir bilgisayar reklamı 4 – BuildSmart Construction

ne tür kumar lisansı alınabilir bilgisayar reklamı 4

Hizmet ve Kullanım Sözleşmesi

Sitemiz, masrafları size ait olmak üzere, sizin tarafınızdan tazmin edilecek herhangi bir konunun münhasır savunmasını ve kontrolünü üstlenme hakkını saklı tutar. Şirket’in, üyelere ait tüm içerikleri başka sitelerde veya ticari amaçla faaliyet gösteren başka yerlerde kullanmak için, 3. Kişilerle anlaşma yetkisinin bulunduğunu, ilan ve hak sahibi üyeler kabul, beyan ve taahhüt ederler. İş bu madde hükmü ile üyeler Şirket’e bu konuda açık yetki vermektedirler. ALICI, ‘Siteden Al Satış Modeli’’nde satıcının ön bilgilendirme metninde yer verdiği bilgileri, İADE POLİTİKASINI, satış bedelini, tüm satış şartlarını ve usullerini kabul ederek ürün ve/veya hizmeti sipariş ettiği için, kanunda sayılan istisnai durumların haricinde haklı sebebi olmaksızın siparişini iptal edemez. Bu hususta ALICI’nın, ‘Siteden Al Satış Modeli’’ ile yaptığı senkron ve asenkron video ders alımlarında internet sitesinde demo dersleri izleme olanağı her zaman bulunduğundan, hizmetin içeriğini ve niteliğini bilmediğini iddia ederek de cayma hakkını kullanamayacaktır. Üyeler, paylaştıkları içeriklerin hiçbir şekilde tanıtım ve reklama ilişkin fotoğraf veya metin içeriği ve linki bulunmayacağını, aksi tutum ve davranışlarda bulunan üyeler hakkında Şirket’in ihtara gerek olmaksızın tazminat da dahil olmak üzere her türlü yasal yollara başvurabileceğini peşinen kabul, beyan ve taahhüt ederler. Şirket’e ait alan adlı internet sitesinde ücretli ve ücretsiz hizmetler olabilir. Şirket’in bu hizmetleri ücretli veya ücretsiz olarak belirleme hakkı saklıdır. Üyeler bu hizmetlerden kural olarak ücreti karşılığında yararlanmaktadırlar.

Üye alıcıların sipariş̧ ettikleri ürün ve/veya hizmetlerin bedelini gönderdikleri Şirket’e ait banka hesabıdır. Ayrıca YBH’ın akademi ve sanayide farklı uygulamalarının anlatıldığı sunumlara da okul kapsamında yer verilmektedir. Biyometrik teknoloji, oldukça güçlü güvenlik çözümleri sunar. Risklere rağmen sistemler kullanışlıdır ve kopyalanmaları zordur. Bu sistemler, faydaları en üst düzeye çıkarırken riskleri en düşük düzeye indirme amacıyla gelecekte geliştirilmeye devam edecektir. Yüz tanıma göreceli olarak yeni bir teknoloji olduğu için bu alandaki yasalar da gelişmektedir (ve bazı ülkelerde yoktur). Bilgileri ele geçirilen sıradan vatandaşların izleyebileceği kanun yolları oldukça az sayıdadır. Siber suçlular genelde yetkili kurumlardan sıyrılır ya da olay gerçekleştikten yıllar sonra cezalandırılırken kurbanlarının zararı karşılanmaz ve kendi başlarının çaresine bakmak zorunda kalırlar.

2.2 Site’de yer alan tüm ürünler hiçbir şekilde çoğaltılamaz, yayınlanamaz, kopyalanamaz ve aktarılamaz. Site’nin bütünü veya bir kısmı diğer bir internet sitesinde izinsiz olarak kullanılamaz. İşbu sözleşme taraflara sözleşme konusu site ile ilgili hak ve yükümlülükler yükler ve taraflar işbu sözleşmeyi kabul ettiklerinde bahsi geçen hak ve yükümlülükleri eksiksiz, doğru, zamanında, işbu sözleşmede talep edilen şartlar dâhilinde yerine getireceklerini kabul ve beyan ederler. Özel nitelikli kişisel verilere erişim WAF aracılığıyla korunmaktadır. Özel nitelikli kişisel verilere uzaktan erişim sağlandığı hallerde en az iki kademeli doğrulama sistemi kullanılmaktadır. Özel nitelikli kişisel veriler üzerinde gerçekleştirilen tüm hareketlerin işlem kayıtları güvenli olarak log’lanmaktadır.

Aksi belirtilmediği sürece belirtilen ücretlerin tamamı Türk lirası olarak ödenecektir. ALICI Şirket’çe belirlenen bedelleri KDV dahil ödemeyi kabul ve taahhüt ederler. Şirket tarafından, üyelerin hizmet alım güvenliğinin sağlanması amacıyla, şirket tarafından CİHAZ-TARAYICI-İŞLETİM SİSTEMİ-GENEL LOKASYON bilgileri kayıt altına alınabilir ve bu hususta şirket taahhütname aldığı 3. Şirket bu sürecin işletilmesinde üyelerine 3 cihaz tanıma ve tanımladığı cihazları sonradan değiştirme hakkı sunmaktadır. Ancak, ücretsiz onarım veya hizmetin yeniden görülmesi SATICI için orantısız güçlükleri beraberinde getirecekse, ALICI bu haklarını kullanamayacaktır. ALICI, sözleşmeden dönme veya ayıp oranında indirim İşteme haklarından birini seçmişse SATICI söz konusu bedelleri haklı sebepler ve yasal şartlar varsa derhal öder. ALICI, ücretsiz onarım veya hizmetin yeniden görülmesini haklarından birini seçtiyse, SATICI’nın talepleri yerine getirmek için 30 İş günü süresi vardır. Ücretsiz onarım hakkının kullanıldığı durumlarda SATICI’nın ‘Satış Sonrası Hizmetler Yönetmeliği’ uyarınca hareket etme hakkı saklıdır. Şirket’in, üyeler nedeniyle maruz kalacağı, idari yaptırımlar da dâhil olmak ancak bununla sınırlı olmamak üzere, doğrudan veya dolaylı her türlü zararını, zararı meydana getiren üye/lerden tazmin edebileceğini üyeler peşinen kabul, beyan ve taahhüt ederler. Üyeler İş bu sözleşmenin mobil ortam dahil Şirket’in faaliyet gösterdiği her türlü alanda geçerli olacağını, iş bu sözleşme hükümleri ile bağlantılı yan sözleşmelerin hükümleri çatıştığında SATICI’nın lehine olan hükümlerin uygulanacağını kabul, beyan ve taahhüt ederler. Üyeler, Şirket’in yazılı onayı olmadan bu sitede sahip oldukları hakların hiçbirini ve üyelik hesaplarını 3. Kişilere devir edemezler, kiralayamazlar, satamazlar, 3.kİşilere yarar sağlayacak şekilde hiçbir eylemde bulunamazlar.

Teoride, parolaların aksine ortada çalınacak veya değiştirecek bir şey olmadığı için bu teknoloji korsanlar tarafından saldırıya uğrayamaz. Yüz tanıma, kayıp kişileri ve insan kaçakçılığı kurbanlarını bulmak için de kullanılabilir. Kayıp kişilerin veritabanına eklendiğini varsayalım. Bu durumda bu kişiler ister havaalanı, ister mağaza, ister başka bir kamuya açık alanda olsun, yüz tanıma tarafından tanındığı anda emniyet güçlerine haber verilebilir. Kullanım Koşulları, Site ile ilgili olarak siz ve sitemiz arasındaki tek ve bütün sözleşmeyi teşkil eder ve Site ile ilgili olarak hem yazılı hem de sözlü tüm önceki ve eş zamanlı anlaşmaların, anlaşmaların, beyanların ve garantilerin yerine geçer. Site, kullanıcıların posta göndermesine, göndermesine, yayınlamasına, görüntülemesine veya diğer kullanıcılara iletmesine olanak tanıyan mesaj panoları, sohbet odaları, kişisel web sayfaları veya profiller, forumlar, bülten panoları ve diğer etkileşimli özellikleri (topluca “Etkileşimli Hizmetler”) içerebilir. Veya Sitedeki veya Site aracılığıyla diğer kişiler (bundan böyle “gönderilecek”) içerik veya materyaller (topluca “Kullanıcı Katkıları”).

  • 5.2 MÜŞTERİ bu Hizmeti kullanarak burada belirtilen şart ve koşullara uymayı kabul etmiş sayılır.
  • Kullanıcı adı ve şifrenin seçimi, korunması tamamıyla üyenin sorumluluğundadır.
  • Bununla birlikte, Şirket’in güncel veri koruma mevzuatı çerçevesinde gerekli düzenleme ve değişiklikleri yapma hak ve yetkisi mevcuttur.

Satın alma işleminiz bizim değil, üçüncü taraf bir satıcı aracılığıyla yapıldıysa cayma seçenekleriniz hakkında bilgi almak için doğrudan söz konusu üçüncü tarafla iletişime geçmenizi öneririz. 29 Nisan 2014 tarihinden bu yana üyemiz olan Koçsar Otomotiv, 1999 yılından beri İstanbul Üsküdar’da faaliyet göstermektedir. El araç alım satımı dışında müşterilerine araç kiralama ve sigorta hizmetleri de sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini en büyük önceliği olarak benimseyen Koçsar Otomotiv, sektördeki yenilikleri yakından takip etmekte ve iş planını buna göre düzenlemektedir. Koçsar Otomotiv’e bizimle birlikte yol aldığı için teşekkür ediyor ve iş birliğimizin devamını diliyoruz. 4 Mart 2014 tarihinden bu yana üyemiz olan Tarkan Otomotiv, 2000 yılından beri İstanbul Ataşehir’de faaliyet göstermektedir. 2.El araç alım satım dışında araç kiralama sektöründe faaliyet gösteren Tarkan Otomotiv için müşteri memnuniyet ve güveni en büyük öncelik. “Samimiyetin güvenle buluştuğu nokta” sloganıyla sigorta, kredi gibi alanlardaki acentelikleriyle de müşterilerine destek sağlayan Tarkan Otomotiv sektördeki yenilikleri takip etmeyi ve bunu müşterilerine fayda sağlayacak şekilde paylaşmayı öncelikli ilke edinmiştir. Yerel paylaşımlı nesne veya yerel depolama kullanarak tarayıcı veya cihazınızda bilgi saklayan flash çerezler, HTML 5 çerezler ve diğer internet uygulamaları, yazılım yöntemleri gibi teknolojilerdir. Bu teknolojiler, tüm tarayıcılarınız üzerinden çalışabilir. Bazı hallerde, bunları tümüyle tarayıcınız aracılığıyla kontrol edemeyebilir ve bu tür durumlarda doğrudan doğruya yüklenen uygulamalarınız veya cihazınız aracılığıyla kontrol sağlamanız gerekebilir. Bu teknolojileri, Sitemiz’de veya Sitemiz dışında size yönelik hedefli reklamcılık yapmak amacıyla bilgi toplamak için kullanmamaktayız.

Siteadi her ne kadar yedekleme konusunda güçlü ve köklü tedbirler almış olsa da, Müşteri tüm web sitesi dosyalarının ve veri tabanlarının yedeklerini tarafınca almak, saklamak ve korumakla yükümlüdür. Aksi durumda, yaşanacak zarar ve ziyandan Siteadi sorumlu değildir. Müşteri bunu kabul, taahhüt ve beyan eder.Web sitelerinin güvenlik, gizlilik ve bütünlüğünü sağlamak ve hesap bilgilerinin gizliliğini sağlamak.Web sitelerinin herhangi bir kayıp veya zarar görmesini önlemek.5.16 MÜŞTERİ, web hosting hizmetleri ile ilgili kullanım ücretlerini ve ilgili vergileri ödemeyi taahhüt eder. Ücretler ilk sipariş ile peşin olarak tahsil edilir ve aksi belirtilmediği sürece dönem sonunda tekrar talep edilir. Üyelere ait kişisel bilgilerin veya kayıtların Şirket’in özenine rağmen üçüncü kişilerin eline geçmesi halinde, üyeler Şirket’in bundan kaynaklanan herhangi bir sorumluluğu olmayacağını kabul, beyan ve taahhüt ederler.

Kasapoğlu Otomotiv hedef olarak müşteri memnuniyeti ve güveni ön planda tutmaktadır; bu yüzden servis bakımlı ve menşei belli araçlar alıp satmaktadır. Tam da bu noktada oto.net ile tanışmış ve hızla büyüyen ve yaklaşık 800 üyesi olan oto.net ailesinin 28. OTONET, tarafından “Portal” dâhilinde düzenlenen periyodik anketlere cevap veren kullanıcılardan talep edilen bilgiler, OTONET ve işbirliği içindeki kişiler tarafından bu kullanıcılara doğrudan pazarlama yapmak, istatistikî analiz yapmak ve veri tabanı oluşturmak amacıyla kullanılmaktadır. OTONET, işbu “Gizlilik Politikası” hükümlerini dilediği zaman “Portal”da yayınlamak suretiyle değiştirebilir. OTONET’in değişiklik yaptığı Gizlilik Politikası hükümleri “Portal”da yayınlandığı tarihte yürürlülük kazanır. Google AFS reklamlarının OTONET’e yönlendirilmesi esnasında Google KULLANICILARIN tarayıcısına çerez yerleştirebilir veya bunlarda yer alan çerezleri okuyabilir veya bilgi toplamak amacı ile web işaretleri kullanabilir. 14.5 Aşağıda belirtilen ürün/hizmetler ile ilgili firmamızdan kaynaklı herhangi bir sorun veya mağduriyet olmaması koşulu ile müşterinin cayma, iptal, değiştirme ve ücret iadesi isteme hakkı yoktur. 14.3 Yazılım Ürünlerinde Lisans Devir/Transfer;Müşteri, sahip olduğu yazılım lisansını istediği bir Siteadi müşterisine devir/transfer etme hakkına sahiptir. Devir/transfer işleminden sonra, lisansı devir alan yeni müşterinin bir defaya mahsus olmak kaydı ile lisans alan adını(domain adresini) değiştirme hakkı mahfuzdur. Bu sürede Taraflar’ın işbu Sözleşme’den doğan hak ve yükümlülükleri askıya alınır. 7.4 Siteadi, MÜŞTERİ’nin banka havalesi yolu ile ödemeyi seçmesi durumunda sipariş esnasında belirtilmiş olunan Siteadi’ya ait banka hesabına, MÜŞTERİ bilgilerinde belirtilen kişi ya da kurum adına açılmış hesaptan havalenin gerçekleşmesi sonucu Siteadi, hizmet aktivasyonunu yapar ve MÜŞTERİ’yi bilgilendirir. 5.2 MÜŞTERİ bu Hizmeti kullanarak burada belirtilen şart ve koşullara uymayı kabul etmiş sayılır.

Erçal Group Ceo’su Burhan ERÇAL nezdinde Erçal Fındık Otomotiv’e; Zuhur Otomotiv Ceo’su Yusuf Karabulut ‘a bizimle birlikte yol aldığı için teşekkür ediyor, iş birliğimizin başarılı bir şekilde devam etmesini diliyoruz. 12 Şubat 2018’de gerçekleşen ihalemizde 30.000’inci aracı satın alarak iPhone X kazanan üyemiz Erçal Otomotiv oldu. Erçal Group Ceo’su Burhan ERÇAL nezdinde Erçal Fındık Otomotiv’e bizimle birlikte yol aldığı için teşekkür ediyor, iş birliğimizin başarılı bir şekilde devam etmesini diliyoruz. Yaşımızı doldurmadan, oto.net platformu üzerinden 10.000’inci aracın satışını tamamladığımız için çok mutluyuz. 23 Aralık 2013 tarihinden bu yana üyemiz olan Çobanoğlu Otomotiv 2009 yılından bu yana İstanbul Ataşehir’de faaliyet gösteriyor. Çobanoğlu’nun, Ataşehir’in iki mahallesi İçerenköy ve Küçükbakkalköy’de 2 adet galerisi bulunuyor. Oto.net Türkiye’nin önde gelen internet girişimlerinin yatırımcısı olan Projectz tarafından desteklenmektedir. İş bu sözleşmeden kaynaklanabilecek ihtilaflarda, ilgili Bakanlık (T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı) tarafından ilan edilen değere kadar Tüketici Hakem Heyetleri, bu değerin üstündekilerde İşe ALICI’nın ve SATICI’NIN yerleşim yerlerindeki Tüketici Mahkemeleri, Tüketici Mahkemesi bulunamayan yerlerde Asliye Hukuk Mahkemeleri yetkilidir. Ayrıca İş bu sözleşmeden doğacak ihtilaflarda İstanbul Tüketici Hakem Heyetleri ve İstanbul ANADOLU adliyesi Mahkemeleri ve İcra daireleri yetkilidir. 8.4 Müşteri tarafından oluşturulan tüm destek talepleri, iş yoğunluğuna bağlı olarak 24 saat içerisinde Siteadi tarafından yanıtlanacaktır.

Ayrıca sitenin alt kısmında sürekli ilanen yayındadır. Siteye gönderdiğiniz herhangi bir Kullanıcı Katkısı, gizli ve mülkiyet dışı olarak kabul edilecektir. Sitede herhangi bir Kullanıcı Katkısı sağlayarak, bize ve bağlı şirketlerimize ve hizmet sağlayıcılarımıza ve onların ve ilgili lisans sahiplerimizin, haleflerimizin her birine kullanma, çoğaltma, değiştirme, gerçekleştirme, görüntüleme, dağıtma ve başka bir şekilde üçüncü kişilere ifşa etme hakkı veriyorsunuz. Taraflar herhangi bir amaç için bu tür herhangi bir materyal. Platformu kullanım hakkınız size satılmamıştır, lisanslanmıştır ve Platforma veya Oyunlara ilişkin hiçbir ünvan veya mülkiyetin devredilmediğini veya temlik edilmediğini ve bu Sözleşmenin herhangi bir hakkın satışı olarak yorumlanmaması gerektiğini işbu belge ile kabul etmektesiniz. Platforma ve Oyunlara tüm erişim ve bunların kullanımı bu Sözleşmeye, ilgili yazılım belgelerine, Gizlilik Politikamıza ve bu Sözleşmede atıfta bulunulan ve bu Sözleşmeye dâhil edildiğini açıkça belirten diğer tüm belgelere ve uygun olduğunda, herhangi bir Lisans Verenin koşullarına (toplu olarak, “Tam Koşullar”) tabidir. Tam Koşullar, işbu Sözleşmeye referans olarak (çelişkili tüm koşulları kontrol eden bu Sözleşme ile birlikte) dâhil edilmiştir ve Platformun, Oyunların ve ilgili hizmet ve ürünlerin kullanımına ilişkin olarak yazılı veya sözlü, sizinle bizim aramızda yapılan tüm Sözleşmeyi temsil eder ve önceki Sözleşmelerin yerine geçer. Blizzard’ın çevrim içi oyun hizmetlerine ve etkileşimli oyunlarına ve oyunlarını Battle.net oyun hizmeti Platformu aracılığıyla kullanıma sunan diğer geliştiricilerin (“Lisans Verenler”) etkileşimli oyunlarına gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. (Blizzard’ın ve Lisans Verenlerin oyunları burada toplu olarak “Oyunlar” olarak anılacaktır). Bu Sözleşme, Platformu kurmanız ve kullanmanız için size lisans verilen hüküm ve koşulları belirler ve sizinle Blizzard arasındaki ilişkinin aşağıda belirtilen diğer yönlerini düzenler.